top of page

MOB WERKPLAATS
ANTWERPEN - LIMBURG - BRUSSEL*

Kopie van Breed 4 (7).png

Een WERKPLAATS is bij uitstek een plek waar jongeren en kunstenaars tegelijkertijd zich ontwikkelen. Elkaar inspireren, verwarren en verwonderen.

 

Het doorlopen van een WERKPLAATS, geeft je inzichten in wat kunst kan zijn. Inzichten in wat er zich afspeelt in de wereld en in wat je zelf kan en nog wil ontwikkelen. 

Kopie van Breed 2 (14).pngEen WERKPLAATS is een veilige haven waar je kan vallen en geholpen wordt om weer op te staan. Waar je wellicht ontdekt wie je bent, wat je kan en waar je talenten en passies liggen die je later allicht professioneel wilt gaan uitoefenen.

Onze WERKPLAATSEN hebben allen een eigen kleur, een eigen voorliefde: Podiumkunsten in Antwerpen, Mixed media in Brussel* en locatietheater in Limburg. Maar werken steeds en vooral cross-over tussen alle kunstdisciplines.

 

  

Kopie van Breed 3 (7).png

Een WERKPLAATS bereid je eventueel voor op een artistieke carrière. Het kan een springplank zijn naar meer en verder. Benieuwd waar deze jongeren na MOB zoal terechtkomen?
 

Of je nu zo'n carrière voor ogen hebt of helemaal niet... Je bent drie jaar lang bezig met je passie; hoe ontwikkel ik mezelf en wat heb ik te vertellen.

Periode:
september - mei

MOB WERKPLAATS MEERT AAN OP 3 PLEKKEN:

* MOB werkplaats Brussel is onder constructie

bottom of page