top of page

MOB WERKPLAATS
LIMBURG (TONGEREN)
Locatietheater & beeldende kunst - 1 jaar

Kopie van Breed 4 (13).png


Samen met MoMeNT Tongeren bouwde Man OverBoord het afgelopen jaar een nieuwe werkplaats uit in Limburg. Een plek waar beginnende makers tussen de 16 en 26 jaar ondergedompeld worden in verschillende artistieke disciplines. Noem het een springplank, een denkbad, een opleiding of een groeitraject voor makers en creatieve avonturiers: De MoMeNTMakers. 

HET PLAN: je krijgt 1 jaar lang de tijd een artistiek proces te doorlopen die volledig bij jezelf start en uitmondt in het MoMeNT Makers Festival.  

 

Kopie van Breed 3 (17).png

Locatie: een leegstaand gebouw ergens in de buurt van Tongeren! Elk jaar veroveren we een nieuw leegstaand gebouw dat we zo nog even kunnen redden van de sloophamer!

Kopie van Breed 2 (11).png

De eerste vier maanden doe je inspiratie op binnen masterclasses spel, beeld, geluid en performance, gegeven door inspirerende kunstenaars. Daarna werk je verder vanuit je eigen ideeën en talenten tot een eigen creatie. Wij ondersteunen je op artistiek en productioneel vlak in je zoektocht. 

IN PRODUCTIE

Zin om mee te doen?

 

Start: 28.09.2024

Elke zaterdag van oktober t.e.m. juni telkens van 10u tot 15u

Niet in de schoolvakanties (m.u.v. de 1ste week van de paasvakantie)

Locatie: Jekerstraat 10, 3700 Tongeren 

Ben je nieuwsgierig maar nog niet helemaal zeker? Doe dan eerst eens mee met het MOB BOM project op 7.09. 2024 en maak kennis met de unieke werkwijze van MOB. Oriëntatieworkshop beeld en spel van 10u tot 15u in De Velinx in Tongeren.

Volg ons

via @manoverboord_mob

bottom of page