top of page

MOB WERKPLAATS
LIMBURG (TONGEREN)
Locatietheater & beeldende kunst - 1 jaar

Kopie van Breed 4 (13).png


In opdracht van MoMeNT Tongeren bouwen we momenteel een nieuwe werkplaats uit. MOB MoMeNT MAKERS wordt de nieuwe werkplaats van MOB in Limburg die medio september 2023 van start gaat. 

Dit voorjaar tekenen we samen met zeven jonge mensen uit Limburg en omstreken de krijtlijnen voor dit unieke project uit. Want zonder hen, geen ideeën en zonder ideeën geen MOB MoMeNT MAKERS. 

 

HET PLAN: je krijgt 1 jaar lang de tijd een artistiek proces te doorlopen die volledig bij jezelf start en uitmondt in het MoMeNT Makers Festival medio april 2024. 

 

Kopie van Breed 3 (17).png

Locatie: een leegstaand gebouw ergens in de buurt van Tongeren! Elk jaar veroveren we een nieuw leegstaand gebouw dat we zo nog even kunnen redden van de sloophamer!

Kopie van Breed 2 (11).png

We starten de eerste drie maanden met masterclasses van inspirerende kunstenaars binnen het spanningsveld van beeldende kunst en locatietheater. Daarna werken we voluit verder vanuit jouw eigen ideeën en talenten die door ons worden gevoed, geprikkeld en dat getoond wordt op het festival in april 2024.  


Houdt deze pagina in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van hoe dit project vorm krijgt. 


Wil je meehelpen dit plan concreet verder uit te denken en opzoek te gaan naar een goed pand waar we jaar mogen werken: stuur dan een mail naar: soraya@manoverboord.be

Volg ons

via @manoverboord_mob

bottom of page