top of page

MOB WERKPLAATS
ANTWERPEN 
PODIUM - 3 jaar

Kopie van Breed 2 (19).png

Podiumkunsten zijn het vertrekpunt in de Antwerpse WERKPLAATS. Versta hier performance, theater, muziek, slam poetry, dans, beweging en mime onder. Soms kijken we graag verder en belanden we bij andere disciplines. We werken niet resultaatgericht, maar bieden vooral ruimte, rust en tijd om te ontdekken, uit te proberen en te groeien.

Op de WERKPLAATS in Antwerpen krijg je drie jaar lang de kans een artistiek proces te doorlopen en te delen met gelijkgestemden. Je bent bezig met je passie; hoe ontwikkel ik mezelf en wat heb ik te vertellen.

 

Het eerste jaar staat in het teken van groepsdynamiek en persoonlijke spelontwikkeling. Het tweede jaar kijk je wat meer over de grenzen van verschillende kunstdisciplines.
 

Kopie van Lang 4 (6).png
Kopie van Breed 4 (14).png

In het derde jaar ontstaat er in de schoot van de WERKPLAATS een eigen creatie. Eigen ideeën en de chemie tussen ervaren en jonge makers leidt op deze manier tot een volwaardige productie.
 

Een WERKPLAATS bereid je eventueel voor op een artistieke carrière. Het kan een springplank zijn naar meer en verder. Benieuwd waar deze jongeren na MOB zoal terechtkomen? 

WAT JE MOET WETEN

jongeren tussen 14 en 25 jaar / 3 jaar intensief meedoen / elke zaterdag tussen september 2023 en mei 2024 / 10u tot 14u30 / €450 per jaar - verlaagd tarief beschikbaar via mail / Droogdokkenweg 4 - 2030 Antwerpen (bij Stormkop)

WAT WE ZOAL MAKEN...
ZIN GEKREGEN? DOE AUDITIE!

Ervaring voor de auditie is niet vereist. Maar je moet wel een stevig engagement van drie jaar met MOB willen aangaan. 

Schrijf je in voor de auditiedagen op 29 en 30 juni 2024. De auditie staat open voor deelnemers tot en met 21 jaar.

INSCHRIJVEN 2024-2025
bottom of page