top of page
Man OverBoord

OPEN CALLS


op deze pagina vind je open calls van oud-deelnemers van de podiumwerkplaats

OPROEP (LOTTE VRANCKEN)
Voor muziektheatervoorstelling Halleluja zijn we op zoek naar enthousiaste zangers m/v/x om samen een koor te vormen tijdens een open praktijkdag in Antwerpen op 7 april.

Tijdens deze open praktijkdag zal het koor samen met 4 professionele acteurs, regisseur en dramaturg de vreugde bejubelen en bezingen. Kunstenaar en theatermaker Fleur Khani begeleidt dit proces. Dit koor maakt deel uit van het praktijkonderzoek rond koorwerk, ruimte en muziektheater.

Gedurende een volle werkdag (10u-18u) wordt je meegenomen in de scores die het Halleluja team aan het uitwerken is. Zo krijg je een unieke inkijk in het maakproces van Fleur Khani en haar team. Deze dag is onbetaald, maar je krijgt wel een lekkere lunch aangeboden.

De voorstelling gaat in Antwerpen in première op 11 mei in Monty ihkv Beyond The Blackbox Festival en gaat daarna op tournee. Halleluja is een project van d e t h e a t e r m a k e r, in samenwerking met Monty, 30cc Leuven, VIERNULVIER, LOD, Concertgebouw Brugge, c-takt, c o r s o en Perpodium.

Praktisch:

-        je bent beschikbaar van 10u tot 18u op vrijdag 7 april

-        de sessie gaat door in Monty in Antwerpen

Interesse? Mail naar lotte@detheatermaker.be

bottom of page